Usługi gastronomiczne w zakresie przygotowania i dystrybucji całodziennych posiłków dla pacjentów i uprawnionego personelu dla Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego im. St. Rybickiego w Skierniewicach WSZ.DAT.SZP.261.1/4/2020 - BIP

Przejdź do PEŁNEJ WERSJI strony

Biuletyn informacji publicznej
Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego
im. Stanisława Rybickiego w Skierniewicach

 

 

Biuletyn informacji publicznej

Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego im. Stanisława Rybickiego w Skierniewicach

 

Podstawowe dane

Tytuł zamówienia
Usługi gastronomiczne w zakresie przygotowania i dystrybucji całodziennych posiłków dla pacjentów i uprawnionego personelu dla Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego im. St. Rybickiego w Skierniewicach WSZ.DAT.SZP.261.1/4/2020
Numer zamówienia
WSZ.DAT.SZP.261.1/4/2020
Status zamówienia
Ogłoszone

Dane zamawiającego

Nazwa zamawiającego
Wojewódzki Szpital Zespolony im. Stanisława Rybickiego
Adres www zamawiającego
http://www.szpitalskierniewice.pl
NIP zamawiającego
8361081857
Kontakt do zamawiającego
"Wojewódzki Szpital Zespolony im. Stanisława Rybickiego w Skierniewicach ul. Rybickiego 1 96-100 Skierniewice"
E-mail zamawiającego

Szczegóły

Tryb zamówienia
Przetarg nieograniczony
Termin składania ofert
2020-03-12
Rodzaj zamówienia
Usługi
CPV
55321000-6
Realizacja częściowa
Nie
Oferta wariantowa
Nie
Kwota wadium
30 640,00 zł

Usługi gastronomiczne w zakresie przygotowania i dystrybucji całodziennych posiłków dla pacjentów i uprawnionego personelu  dla Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego im. St. Rybickiego w Skierniewicach WSZ.DAT.SZP.261.1/4/2020

Wytworzył(a)
Daciów Sebastian, 6 lutego 2020
Wprowadził(a)
Daciów Sebastian
Opublikował(a)
Daciów Sebastian, 6 lutego 2020
Liczba wyświetleń
76
Ostatnio aktualizował(a)
Daciów Sebastian
Data ostatniej zmiany
7 lutego 2020
Drukuj   
Historia zmian artykułu:
z02-13 Daciów Sebastian, 7 lutego 2020
Pliki do pobrania
01. ogłoszenie o zamówieniu
 
Pobrano 22 razy
ooz.pdf (132.55 KB)
02. espd-request pdf
 
Pobrano 9 razy
espd-request.pdf (80.84 KB)
03. espd-request xml
 
Pobrano 7 razy
espd-request.xml (107.86 KB)
04. identyfikator postępowania
 
Pobrano 5 razy
ip.docx (12.52 KB)
05. Klucz publiczny
 
Pobrano 5 razy
06. Ogłoszenie o zamówieniu opubl.
 
Pobrano 8 razy
Oozo.pdf (150.61 KB)
07. SIWZ
 
Pobrano 31 razy
SIWZ.pdf (7.71 MB)
08. Wzór umowy zał. nr 4
 
Pobrano 7 razy
Wuzn4.pdf (251.74 KB)
09. Zał. nr 1 siwz Opis przedmiotu zamówienia żywienie
 
Pobrano 16 razy
Zn1siwzOpzz.pdf (434.64 KB)
10. Zał. nr 7 - Wykaz usług
 
Pobrano 7 razy
Zn7-Wu.docx (17.4 KB)
11. Załącznik nr 5 do SIWZ G.K.
 
Pobrano 8 razy
Zn5dSIWZG.K.docx (19.76 KB)
12. Załącznik nr 2 i 2 A do SIWZ
 
Pobrano 11 razy
Zn2i2AdSIWZ.docx (31.73 KB)
13. Załącznik nr 6 -
 
Pobrano 8 razy
Zn6.docx (15.36 KB)
Program regionalny, Narodowa strategia spójności
Promuje Łódzkie
RSMI
UNIA EUROPEJSKA, europejski fundusz rozwou regionalnego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego
oraz budżetu Samorządu Województwa Łódzkiego Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
© Urząd Marszałkowski Województwa Łódzkiego
Zamknij ten komunikat Nasze strony wykorzystują pliki cookies.

Na naszych stronach używamy informacji zapisanych za pomocą cookies m.in. w celach reklamowych i statystycznych. Mogą też stosować je współpracujące z nami podmioty, takie jak firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W każdej przeglądarce internetowej można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce Cookies.