Usługi gastronomiczne w zakresie przygotowania i dystrybucji całodziennych posiłków dla pacjentów i uprawnionego personelu dla Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego im. St. Rybickiego w Skierniewicach WSZ.DAT.SZP.261.1/7/2020 - BIP

Przejdź do PEŁNEJ WERSJI strony

Biuletyn informacji publicznej
Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego
im. Stanisława Rybickiego w Skierniewicach

 

 

Biuletyn informacji publicznej

Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego im. Stanisława Rybickiego w Skierniewicach

 

Podstawowe dane

Tytuł zamówienia
Usługi gastronomiczne w zakresie przygotowania i dystrybucji całodziennych posiłków dla pacjentów i uprawnionego personelu dla Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego im. St. Rybickiego w Skierniewicach WSZ.DAT.SZP.261.1/7/2020
Numer zamówienia
WSZ.DAT.SZP.261.1/7/2020
Status zamówienia
Ogłoszone

Dane zamawiającego

Nazwa zamawiającego
Wojewódzki Szpital Zespolony im. Stanisława Rybickiego
Adres www zamawiającego
http://www.szpitalskierniewice.pl
NIP zamawiającego
8361081857
Kontakt do zamawiającego
"Wojewódzki Szpital Zespolony im. Stanisława Rybickiego w Skierniewicach ul. Rybickiego 1 96-100 Skierniewice "
E-mail zamawiającego

Szczegóły

Tryb zamówienia
Przetarg nieograniczony
Termin składania ofert
2020-02-21
Rodzaj zamówienia
Usługi
CPV
55321000-6
Realizacja częściowa
Nie
Oferta wariantowa
Nie
Kwota wadium
0,00 zł

Usługi gastronomiczne w zakresie przygotowania i dystrybucji całodziennych posiłków dla pacjentów i uprawnionego personelu dla Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego im. St. Rybickiego w Skierniewicach WSZ.DAT.SZP.261.1/7/2020

Wytworzył(a)
Daciów Sebastian, 13 lutego 2020
Wprowadził(a)
Daciów Sebastian
Opublikował(a)
Daciów Sebastian, 13 lutego 2020
Liczba wyświetleń
277
Ostatnio aktualizował(a)
Daciów Sebastian
Data ostatniej zmiany
27 lutego 2020
Drukuj   
Historia zmian artykułu:
z10 Daciów Sebastian, 27 lutego 2020
Pliki do pobrania
01. Ogłoszenie o zamówieniu
 
Pobrano 49 razy
Ooz.pdf (176.21 KB)
02. SIWZ
 
Pobrano 54 razy
SIWZ.pdf (510.31 KB)
03. Zał. nr 1 siwz Opis przedmiotu zamówienia żywienie
 
Pobrano 45 razy
Znr1siwzOpzz.pdf (434.73 KB)
04. Załącznik nr 2 i 2 A do SIWZ
 
Pobrano 36 razy
Znr2i2AdSIWZ.docx (31.76 KB)
05. Załącznik nr 3 do SIWZ
 
Pobrano 36 razy
Zn3dSIWZ.docx (21.73 KB)
06. Załącznik nr 4 do SIWZ G.K.
 
Pobrano 28 razy
07. Wzór umowy zał. nr 5
 
Pobrano 44 razy
Wuznr5.pdf (207.4 KB)
08. Załącznik nr 6
 
Pobrano 35 razy
Zn6.docx (15.38 KB)
09. Informacja z otwarcia ofert 21.02.2020
 
Pobrano 41 razy
izoo.pdf (281.32 KB)
10. wybór oferty GREK
 
Pobrano 43 razy
woGREK.pdf (194.08 KB)
Program regionalny, Narodowa strategia spójności
Promuje Łódzkie
RSMI
UNIA EUROPEJSKA, europejski fundusz rozwou regionalnego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego
oraz budżetu Samorządu Województwa Łódzkiego Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
© Urząd Marszałkowski Województwa Łódzkiego
Zamknij ten komunikat Nasze strony wykorzystują pliki cookies.

Na naszych stronach używamy informacji zapisanych za pomocą cookies m.in. w celach reklamowych i statystycznych. Mogą też stosować je współpracujące z nami podmioty, takie jak firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W każdej przeglądarce internetowej można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce Cookies.